su kaçağı tespit - An Overview

Wiki Article

1997 den beri bu meslekteyim kalorifer doğalgaz temiz su pis su mekanik tesisat yerden ısıtma sistemi su kaçağı tesbiti ve tamiri işleri yapmaktayım işimde ehil ve titiz im

Petek temizleme Petekleriniz yeterince ısınmıyor ve kalorifer faturalarınız yüksek geliyorsa, peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor olabilir. Petek temizleme hizmetimiz ile peteklerinizin ısı transferini artırarak ısınma probleminizi çözüyor ve enerji tasarrufu sağlıyoruz.

Kombi Çevresini İnceleyin: Eğer kombi altında veya etrafında su birikintisi varsa, bu kombi sızdırdığına işaret edebilir.

​Boğaziçi Tesisat yapmış olduğu tüm tamir işlemlerine en az 1 yıl yazılı olarak GARANTİ vermektedir.

Öncelikle üst kattaki komşunuz ile iletişim kurmanız gerekir. Alt kata su sızdığını ve tüm vanalarını kapaması gerektiğini iletin, tavandan damlayan su için yapılması gereken öncelikle suyun akmasını engellemektir, komşunuz su saatindeki su vanasını kapaması gerekmektedir.

Tesisatçının görev tanımına dahil olan ve altyapısal olmayan işler arasında musluğun su kaçırması da yer alır. Evinizde sürekli su akıtan bir musluk varsa ve bu sorunu tek başınıza çözemiyorsanız Mr Usta’nın profesyonel ekibinden destek alabilirsiniz.

Binanın Yapısındaki Bozukluklar, zaman içerisinde binanın da yaşının gelmesi ile birlikte bina oturmaya su kaçağı tespit başlamaktadır.

Iskoç yapı malzemeleri SEYİT KOÇ thirty yılı su kaçak tespiti aşkın tamir tadilat tamirat bakım işleri ve nalburiye malzemeleri satış ve montaj geniş çevre ağı ile sinirsiz destek vermektedir

 Temiz suyun sağlıklı bir şekilde kullanım yerlerine kadar iletilmesini, kirli ve pis suların toplanarak bina dışına çıkarılması sorunsuz olmalıdır. Bu sirkülasyonu sağlayan tesisatta su kaçağı, su sızması olması su kaçağı tespitini gerekli kılar.

Cevap : Hasan bey boyalı su yöntemi genelde pis su kaçağı tespitinde cihazları olmayan tesisatçılar tarafından yapılmaktadır. Tespit işlemi mutlaka su kaçağı tespit cihazı ve uzman su kaçağı ustası tarafından yapılmalıdır.

Tıkanıklık dışında evlerde yaşanan tesisat sorunlarından birisi de lavaboların, duşakabinlerin su tesisatçısı musluk ve bataryalarının bir süre sonra çeşitli dış etkenlerden dolayı zarar görmesi ve kullanılamaz hale gelmesidir.

Kullanılan teknolojik cihazlar sayesinde duvar altında olan boruların durumları kolaylıkla tespit edilmekte ve böylece kaçakların olduğu borulara gerekli müdahaleler yapılmaktadır.

 Su kaçağının elektrik kablolarını damlaması veya teması olması halinde elektrik aksamında sorunlar oluşarak can veya mal kaybına kadar su kaçağı tespiti büyük sorunlar meydana gelebilir. Apartman dairesinde bulunan kişilerin alt komşularına su akması sonucu karşılıklı iletişim bozukluğuna da sebep olabilir.

Yağmur yoğun olduğunda çatı oluğunda su birikir ve oluktan taşarak çatı katına giriyor su kaçağı tespit olabilir.

Report this wiki page